strpos always FALSE

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: egami, macek, gesf

Post Reply
johnj
php-forum Super User
php-forum Super User
Posts: 1803
Joined: Thu Mar 10, 2011 5:07 pm

Wed Jul 31, 2013 5:29 am

srt and str - you have a typo I guess.

johnj
php-forum Super User
php-forum Super User
Posts: 1803
Joined: Thu Mar 10, 2011 5:07 pm

Fri Aug 02, 2013 2:09 am

Please read about strpos and stripos from the php manual on php.net. Then, try a few simple examples.

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest