set up privileges on mysql using php

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

User avatar
Joan Garnet
Moderator
Moderator
Posts: 387
Joined: Sat Aug 03, 2002 2:56 am
Location: Mars
Contact:

Postby Joan Garnet » Mon Jun 30, 2003 3:27 pm

As I can see in both mysql.com and php.net the create database statement only creates the database.
http://es2.php.net/manual/en/function.m ... ate-db.php
http://www.mysql.com/doc/en/CREATE_DATABASE.html

liquedus
php-forum Active User
php-forum Active User
Posts: 266
Joined: Tue Apr 08, 2003 5:18 am
Location: Ottawa, Canada
Contact:

Postby liquedus » Mon Jun 30, 2003 3:28 pm

here is some sort of 'pseudo-code':

mysql_connect
mysql_select_db
mysql_query("YOUR GRANTING HERE")
mysql_close

hope that helps :lol:


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests