While loops crash PHP locally

General discussions related to php

Moderators: macek, egami, gesf

bobaloo
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 11
Joined: Sat Feb 01, 2003 11:34 am

While loops crash PHP locally

Postby bobaloo » Sat Feb 01, 2003 11:37 am

When I execute a script with a while loop in it locally, it causes a 500 Internal Server Error and crashes php4ts.dll. I am running Apache on WinME (::shudders:: I know)...is there some way of correcting this? Thanks...

*JaH*
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 80
Joined: Fri Jan 31, 2003 4:18 pm

Postby *JaH* » Sat Feb 01, 2003 3:33 pm

what kind of while loop is it? probably a neverending one :)

bobaloo
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 11
Joined: Sat Feb 01, 2003 11:34 am

Oh, come now.

Postby bobaloo » Sat Feb 01, 2003 5:16 pm

I'm not that dumb. It actually adjusts itself based on the number of files I have in a particular directory, and, as it stands, the loop only goes around six times. Anyone else?

User avatar
Oleg Butuzov
Last Samuray
Last Samuray
Posts: 831
Joined: Sun Jun 02, 2002 3:09 am

Postby Oleg Butuzov » Sun Feb 02, 2003 12:51 am

Telepats have a vocation...

bobaloo
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 11
Joined: Sat Feb 01, 2003 11:34 am

Postby bobaloo » Sun Feb 02, 2003 2:48 am

Huh?

User avatar
Oleg Butuzov
Last Samuray
Last Samuray
Posts: 831
Joined: Sun Jun 02, 2002 3:09 am

Postby Oleg Butuzov » Sun Feb 02, 2003 2:52 am

if i did not see a code , how can i say where is error ?

of course we can wait telepats and thay say whare is error=)

bobaloo
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 11
Joined: Sat Feb 01, 2003 11:34 am

Postby bobaloo » Sun Feb 02, 2003 12:20 pm

There is no error. It works just fine online. The problem is that it crashes PHP on my computer when I run it offline. And it's not just this one page...it's anytime I use a while loop in any page....

User avatar
Redcircle
Moderator
Moderator
Posts: 830
Joined: Tue Jan 21, 2003 10:42 pm
Location: Michigan USA
Contact:

Postby Redcircle » Sun Feb 02, 2003 1:57 pm

sad to say that it's your computer :)

User avatar
WiZARD
Moderator
Moderator
Posts: 1257
Joined: Thu Jun 20, 2002 10:14 pm
Location: Ukraine, Crimea, Simferopol
Contact:

Postby WiZARD » Mon Feb 03, 2003 7:33 am

At to the future:
"Professionals too make a mistakes" - Tolkachev Sergey.
(I think what him the best programmer in the world)

bobaloo
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 11
Joined: Sat Feb 01, 2003 11:34 am

Postby bobaloo » Mon Feb 03, 2003 11:37 pm

I don't even think it's my computer. I've tried it on my home computer (HP/Celeron/Windows ME) and my work computer (Pre-merger Compaq/Pentium 4/Windows 2000) with the same result.

User avatar
WiZARD
Moderator
Moderator
Posts: 1257
Joined: Thu Jun 20, 2002 10:14 pm
Location: Ukraine, Crimea, Simferopol
Contact:

Postby WiZARD » Mon Feb 03, 2003 11:45 pm

What is your Apache and PHP?
And where is code?


Return to “PHP General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron