STDIN

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

impresario
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Wed Dec 18, 2013 6:37 pm

STDIN

Postby impresario » Sun Jan 05, 2014 6:49 pm

I'm doing beginner tutorials. For what ever reason PHP won't accept: fgets(STDIN), complaining about the STDIN constant. Help :)

impresario
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Wed Dec 18, 2013 6:37 pm

Re: STDIN

Postby impresario » Mon Jan 06, 2014 8:55 am

Just to prove, if no one answers, you'll eventually figure it out:

STDIN only works from a command line!

aksstgsb
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 13
Joined: Fri Dec 13, 2013 3:57 am

Re: STDIN

Postby aksstgsb » Sun Jan 12, 2014 10:11 pm

Yes that true;-) whenever you not get any response for your question you ultimately try to solve it by yourself which eventually works.Your theory hence proved. Great!!:-)


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests