session_start issue

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

Chaslington
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 2
Joined: Sun Oct 21, 2012 9:34 pm

session_start issue

Postby Chaslington » Sun Oct 21, 2012 9:51 pm

Hi,

When I open the following page in Internet Explorer 8, right click then go to Properties, information such as Type, Size, Modified and Created displays as expected.

Code: Select all

<?php
echo "here";
?>

But when I open the following page instead, most of the page properties show "Not Available" instead.

Code: Select all

<?php
session_start();
echo "here";
?>

I am sure it is something to do with the header... Could anyone tell me how to use session_start() and still get the relevent page properties?

Regards,
Charlie.

JackRockerfeller
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 4
Joined: Mon Oct 08, 2012 3:11 pm

Re: session_start issue

Postby JackRockerfeller » Mon Oct 22, 2012 8:03 am

Maybe a <!DOCTYPE html> would solve the problem?

Chaslington
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 2
Joined: Sun Oct 21, 2012 9:34 pm

Re: session_start issue

Postby Chaslington » Mon Oct 22, 2012 7:26 pm

My example illustrates the same problem I am experiencing on my pages that pass w3's validation tools.
For some reason, IE 8 doesn't display page properties when session_start was called server side.

Regards,
Charlie.


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Google Feedfetcher and 1 guest

cron