COMPLETE NEWBIE - "include"

General discussions related to php

Moderators: macek, egami, gesf

alexfromscotland
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 1
Joined: Sun Oct 07, 2012 1:32 pm

COMPLETE NEWBIE - "include"

Postby alexfromscotland » Sun Oct 07, 2012 1:48 pm

Hi and sorry!!

Hi because I am TOTALLY new to PHP and sorry because I should of learned it years ago.

I have been building website for years, well building them but with the basic tools and learning slowly over these years. I wanted to learn PHP because of the headers and navigation ect but this new lauguage was too far over my head.

Well I bit the bullet and tried. I tried with "include". I got the IE to work but Chrome doesn't show it at all.

I am sure you experts will see the problem straight away.

http://www.scrumptiouscakes.co.uk/index.php

This has a include for the footer only (thought I would start there), the main website is all .html, so only index.php will have php script.

I hope you can help. Kind regards Alex

seandisanti
php-forum Fan User
php-forum Fan User
Posts: 838
Joined: Mon Oct 01, 2012 12:32 pm

Re: COMPLETE NEWBIE - "include"

Postby seandisanti » Tue Oct 09, 2012 8:14 am

You have to actually include your code here inside of code tags. One of the great things about php is that we can't see the serverside code by viewing source etc. So going to your link would not help us solve or even see your problem


Return to “PHP General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron