Board index   FAQ   Search  
Register  Login
Board index php forum :: HTML HTML Basics

HTML5 and IE Problem

Discussing Html . Code , Software , other

Moderators: macek, egami, gesf

HTML5 and IE Problem

Postby smith001 » Wed Jan 11, 2012 9:48 pm

Hi all Experts,

I have one query,

I have a web site that has some html tags and it works fine in Chrome and Firefox, however in IE8 and IE9 it just won't load any resources (stylesheets and javascript) and it gets completely broken.

Does anyone know what the problem is?

The doctype and html tag are declared as following:
Code:
<!DOCTYPE html>

<html lang="en">
and the content type:

Code:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
Please help me to Solve this Problem.

Thank’s in Advance

Smith
eSparkInfo
smith001
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 5
Joined: Sun Jan 08, 2012 10:08 pm
Location: Ahmedabad,Gujarat

Re: HTML5 and IE Problem

Postby dikertrome » Tue Apr 24, 2012 4:21 am

You will need to show more of your code. I thing may be damaged tag that is in your head that gets fixed effectively when other important browsers render your code, but not IE. You should try also verifying your page.
dikertrome
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 24, 2012 3:14 am
Location: USA

Re: HTML5 and IE Problem

Postby JordanMRichards » Wed Apr 25, 2012 7:49 am

dikertrome is right.

Also, browsers are faster than others, sometimes the code can be ran too fast before the page fully loads.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 Year Old Programmer & Graphic Artist, Confident and Courageous
Image
User avatar
JordanMRichards
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 84
Joined: Mon Apr 23, 2012 7:43 am

Re: HTML5 and IE Problem

Postby goodcore » Wed Jun 13, 2012 2:47 am

i am facing the same problem,
goodcore
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 07, 2012 5:58 am

Re: HTML5 and IE Problem

Postby redfeilds18 » Thu Jul 12, 2012 7:37 am

ADD this in your head section!

<meta content="IE=EmulateIE7" http-equiv="X-UA-Compatible"/>

if above doesn't work try IE=EmulateIE9
redfeilds18
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 12, 2012 7:29 am


Return to HTML Basics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Sponsored by Sitebuilder Web hosting and Traduzioni Italiano Rumeno and antispam for cPanel.

cron