Is that webserver running ?

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

Pakcik_Kantin
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 12
Joined: Sun Jan 19, 2003 8:35 pm
Location: Canteen

Is that webserver running ?

Postby Pakcik_Kantin » Wed Jan 29, 2003 6:13 pm

How am is supposed to know the server(the server that i want to redirect) is currently running or down.
How to check the status of another webserver....

TQ

User avatar
Oleg Butuzov
Last Samuray
Last Samuray
Posts: 831
Joined: Sun Jun 02, 2002 3:09 am

Postby Oleg Butuzov » Wed Jan 29, 2003 11:41 pm

you will make a fopen("") to some page at that site....
if you will get content server runing, if not - serveir in down...

Pakcik_Kantin
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 12
Joined: Sun Jan 19, 2003 8:35 pm
Location: Canteen

Postby Pakcik_Kantin » Thu Jan 30, 2003 12:39 am

Ok..TQ

Pakcik_Kantin
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 12
Joined: Sun Jan 19, 2003 8:35 pm
Location: Canteen

Postby Pakcik_Kantin » Thu Jan 30, 2003 12:45 am

What if we don't know any file in that server, such as domino server, or it use any extension that we cannot think...

User avatar
Oleg Butuzov
Last Samuray
Last Samuray
Posts: 831
Joined: Sun Jun 02, 2002 3:09 am

Postby Oleg Butuzov » Thu Jan 30, 2003 2:14 am

fopen("http://domain.com", "r");

Pakcik_Kantin
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 12
Joined: Sun Jan 19, 2003 8:35 pm
Location: Canteen

Postby Pakcik_Kantin » Thu Jan 30, 2003 5:44 am

Thanks man..


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests