Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ','

Forum for you who has PHP installation issues

Moderators: macek, egami, gesf

LeeSteadman-Steadnet
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sat Nov 23, 2002 7:39 am
Location: London, UK
Contact:

Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ','

Postby LeeSteadman-Steadnet » Sat Nov 23, 2002 7:51 am

Hi,
I am new to php and I am installing it on my Windows 2000 Server running IIS 5 using the binaries (not installer) because I want it to use ISAPIs and not cgi.exe. I have configured it using the guide from php.net and it all seems fine but for some reason I can not run the 'Hello world' script or any other scripts;

this is the simple test script I'm using:

http://leesteadman9001.no-ip.com/index.php

it gives me the error:

Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in c:\inetpub\wwwroot\index.php on line 4

but when I run the php info script that runs fine:

http://leesteadman9001.no-ip.com/php_info.php

Any ideas or help would be much appreciated.

LeeSteadman-Steadnet
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sat Nov 23, 2002 7:39 am
Location: London, UK
Contact:

Postby LeeSteadman-Steadnet » Sat Nov 23, 2002 7:55 am

seeing as you can't view the code for the hello world script, here it is:

<html>
<body>
<?
echo “Hello world!”;
?>
</body>
</html>

User avatar
WiZARD
Moderator
Moderator
Posts: 1257
Joined: Thu Jun 20, 2002 10:14 pm
Location: Ukraine, Crimea, Simferopol
Contact:

Postby WiZARD » Sat Nov 23, 2002 8:11 am

LeeSteadman-Steadnet wrote:seeing as you can't view the code for the hello world script, here it is:

<html>
<body>
<?
echo “Hello world!”;
?>
</body>
</html>


try copy this and run:

Code: Select all

<?PHP
echo "Hello world!";
?>


or check magic_quotes_gpc and magic_quotes_runtime

P.S.
I see strange quotes “ there you get this?

LeeSteadman-Steadnet
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sat Nov 23, 2002 7:39 am
Location: London, UK
Contact:

SUPERB STUFF!

Postby LeeSteadman-Steadnet » Mon Nov 25, 2002 6:00 am

yeah that worked fine!

thanks for your help


Return to “PHP Installation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests