Drop Menu with PHP

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

juansoul
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 29
Joined: Tue Oct 08, 2002 6:33 pm

Drop Menu with PHP

Postby juansoul » Wed Oct 30, 2002 11:10 am

Im not sure if this is done with php but i need to make a drop down menu that when 1 item is selected from the dropdown the content of another drop down changes for example you have this scenerio you have 2 drop menus the first one has brands of cars when you select lets say toyota then the second drop down cahnges to the toyota models how can i do this please help

DutchBen
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 36
Joined: Thu Oct 24, 2002 10:28 am
Location: Amsterdam

Postby DutchBen » Wed Oct 30, 2002 11:30 am

Your right .. its not done with php (serverside language) .. its done with Javascript (client side) .... check out http://www.hotscripts.com for some nice examples.


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron