Board index   FAQ   Search  
Register  Login
Board index php forum :: HTML HTML Basics

Running .php got problem

Discussing Html . Code , Software , other

Moderators: macek, egami, gesf

Running .php got problem

Postby kiwi » Fri Jul 02, 2004 12:48 pm

i design an interface with some image and flash button and save as html, then i save it as .php

when i run as .html it look everything OK, when i run it as .php
this message show up

Security Alert! The PHP CGI cannot be accessed directly.
This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is set, e.g. via an Apache Action directive.

For more information as to why this behaviour exists, see the manual page for CGI security.

For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver, consult the installation file that came with this distribution, or visit the manual page.


so what should it do? help me? i'm using win200, IIS, and Mysql, thanks
kiwi
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 124
Joined: Sun Feb 29, 2004 6:26 am

Postby swirlee » Fri Jul 02, 2004 12:59 pm

kiwi, please do not cross-post. Asking your question once is sufficient.

http://www.php-forum.com/p/viewtopic.php?t=4523
User avatar
swirlee
Moderator
Moderator
 
Posts: 2272
Joined: Sat Jul 05, 2003 1:18 pm
Location: A bunk in the back


Return to HTML Basics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Sponsored by Sitebuilder Web hosting and Traduzioni Italiano Rumeno and antispam for cPanel.

cron