phpMyAdmin not working in Firefox

How to use phpmyadmin.... phpmyadmin related arguments. Even phpMyAdmin issues

Moderators: macek, egami, gesf

spunkymungbeans
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 20, 2004 8:28 pm
Contact:

phpMyAdmin not working in Firefox

Postby spunkymungbeans » Sun Jun 20, 2004 8:34 pm

I have been using phpMyAdmin for a couple of years, mostly using the IE browser. I recently made Firefox my default browser (and why wouldn't you?) but I can't use phpMyAdmin with it because when I make a selection in the left frame the page I want isn't loading in the right frame.

Any ideas why this is happening?

User avatar
WiZARD
Moderator
Moderator
Posts: 1257
Joined: Thu Jun 20, 2002 10:14 pm
Location: Ukraine, Crimea, Simferopol
Contact:

Re: phpMyAdmin not working in Firefox

Postby WiZARD » Mon Jun 21, 2004 2:17 am

spunkymungbeans wrote:I have been using phpMyAdmin for a couple of years, mostly using the IE browser. I recently made Firefox my default browser (and why wouldn't you?) but I can't use phpMyAdmin with it because when I make a selection in the left frame the page I want isn't loading in the right frame.

Any ideas why this is happening?

I do not know who is animal as Firefox, but maby need support of frames.... I'm Use MyIE2 all ok!

User avatar
swirlee
Moderator
Moderator
Posts: 2272
Joined: Sat Jul 05, 2003 1:18 pm
Location: A bunk in the back
Contact:

Postby swirlee » Mon Jun 21, 2004 10:31 am

Wizard, follow this link.


spunkymungbeans, phpMyAdmin most definitely works with Firefox. Perhaps upgrade to a newer version of phpMyAdmin?

spunkymungbeans
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 20, 2004 8:28 pm
Contact:

Postby spunkymungbeans » Mon Jun 21, 2004 6:07 pm

Thank you. I wouldn't have through v.2.5.3. was that old, but in any event upgrading to 2.5.7 fixed the frames problem in Firebox. Go figure.

spunkymungbeans
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Sun Jun 20, 2004 8:28 pm
Contact:

Postby spunkymungbeans » Mon Jun 21, 2004 6:15 pm

Further update on Firefox. It wasn't the version. It seems that having the

$cfg['PmaAbsoluteUri'] = '';

set to the URL and directory threw Firefox off. I removed the variable and turned the next variable off:

$cfg['PmaAbsoluteUri_DisableWarning'] = TRUE;

It now works perfectly.

Leonie


Return to “phpMyAdmin”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron