odd gaps that disapear

Discussing Html . Code , Software , other

Moderators: macek, egami, gesf

User avatar
TrickyRic
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 50
Joined: Mon Mar 03, 2003 6:28 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

odd gaps that disapear

Postby TrickyRic » Sat Nov 29, 2003 12:48 pm

hi, i feel so silly having to post so many questions but this ones bugging me now.

im redesigning an old site i set up for somebody, i havnt done much yet, just the index page with a few static images in tables.

but when i view it, it shows gaps down the right and bottom of the page (like margines), and then when you refresh the page, they disapear. ive cleared my cache and viewed from various machines and the gaps are always there on first load, and then disapear when the page is refreshed! i dont understand it.

http://62.164.176.91/interiors/interiors2

ignore the php errors, thats just cos i havnt made the page its trying to include into the table yet.

any ideas?

thanks

User avatar
swirlee
Moderator
Moderator
Posts: 2272
Joined: Sat Jul 05, 2003 1:18 pm
Location: A bunk in the back
Contact:

Postby swirlee » Sat Nov 29, 2003 2:20 pm

You might want to tell us what browser this happens in -- in Firebird I don't see any obvious problems.

User avatar
TrickyRic
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 50
Joined: Mon Mar 03, 2003 6:28 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Postby TrickyRic » Sat Nov 29, 2003 3:10 pm

hi, im using ie6, and ive just tried in an old custom made browser which uses the ie rendering engine and its the same with that. now im wondering if this is an ie rendering problem...

User avatar
swirlee
Moderator
Moderator
Posts: 2272
Joined: Sat Jul 05, 2003 1:18 pm
Location: A bunk in the back
Contact:

Postby swirlee » Sat Nov 29, 2003 3:43 pm

It sure sounds like IE funkiness.

User avatar
TrickyRic
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 50
Joined: Mon Mar 03, 2003 6:28 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Postby TrickyRic » Sat Nov 29, 2003 5:22 pm

just downloaded firebird, and your right, its fine under the mozilla rendering engine. time to stick my anti-microsoft hat on and hit something lol.

hmm, on another note, i never realised firebird was this good! especially the syntax highlighted source viewer hehe. time to make this my default browser :) thanks for reminding me about it lol.

User avatar
TrickyRic
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 50
Joined: Mon Mar 03, 2003 6:28 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Postby TrickyRic » Sun Nov 30, 2003 4:50 am

hmm, ive just used ie for the first time since i downloaded firebird, and the gaps have disapeared now :S looks like running firebird has somehow fixed it lol, confused but happy :)


Return to “HTML Basics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron