PHP Config issue. I think

Forum for you who has PHP installation issues

Moderators: macek, egami, gesf

gdavies6
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 1
Joined: Fri Jul 15, 2011 5:47 am

PHP Config issue. I think

Postby gdavies6 » Fri Jul 15, 2011 5:56 am

Hi All

I'm new here and slowly, I mean slowly getting into PHP. The biggest issue I have is in configuring php to run on my computer. Anyway i managed to get xampp installed yesterday and it appears to get working.

I'm writing some very basic scripts at the moment. The problem I have is that every time a call the php file processorer.php, Firefox and ie open new tabs continually. I believe this to be a config issue. Has anyone experienced this behaviour before? If so how do you get around it?

Scripts I am using -

html calling script

Code: Select all

<html>

<head>
   <title>Bob's Auto Parts</title>
</head>

<body>


<form action="processorder.php" method="post">

   <table border="0">

      <tr bgcolor="#cccccc">
         <td width="150" align="center">Item</td>
         <td width="150" align="center">Quantity</td>
      </tr>
      <tr>
         <td>Tires</td>
         <td align="center"><input type="text" name="tireqty" size ="3" maxlength="3"/></td>
      </tr>
      <tr>
         <td>Oil</td>
         <td align="center"><input type="text" name="oilqty" size ="3" maxlength="3"/></td>
      </tr>
      <tr>
         <td>Spark Plugs</td>
         <td align="center"><input type="text" name="sparkqty" size ="3" maxlength="3"/></td>
      </tr>
      <tr>
         <td colspan="2" align="center"><input type="Submit" value="Submit Order"/></td>
      </tr>
   </table>
</form>

</body>


</html>


Processorder.php file


Code: Select all

<html>

<head>
   
   <title>Bob's Auto Parts - Order Results</title>
</head>
   
   


<body>


<h1>Bob's Auto Parts</h1>

<h2>Order Results</h2>

<?php
   echo '<p>Order processed.</p>';
?>

</body>


</html>



Thanks is advance for your replies!!!

User avatar
Nullsig
php-forum Fan User
php-forum Fan User
Posts: 981
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:52 am
Location: Racine, WI

Re: PHP Config issue. I think

Postby Nullsig » Fri Jul 15, 2011 7:45 am

What are you using to code and test the scripts? Also, are you using Skype on your computer?


Return to “PHP Installation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest