PHP 5.3.3 and Apache 2.2 on Windosw 7

Forum for you who has PHP installation issues

Moderators: macek, egami, gesf

FlemmingK
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 1
Joined: Tue Sep 28, 2010 8:29 am

PHP 5.3.3 and Apache 2.2 on Windosw 7

Postby FlemmingK » Tue Sep 28, 2010 9:31 am

Hi
I installed PHP 5.3.3 and Apache 2.2 on Windosw 7.
I chose the standard install for PHP.
Apache first and PHP (cgi-Apache) last.
Apache works. The server is running, and I get "It works!"
The PHP install made its changes to httpd.conf.
When I try to invoke phpinfo.php in Iexplore, I get HTTP error 404.
If i change httpd.conf as shown below, I get a dialog box offering me to open phpinfo.php or save it. If I choose open, I get the same.
My changes to httpd.conf:
#Action application/x-httpd-php "C:/PHP/php-cgi.exe"
Action php "C:/PHP/php-cgi.exe"
I addet AddType application/x-httpd-php .php to httpd.conf. No change.
I added C:\php to the user path and the system path. No change.

Please advise
FlemmingK

User avatar
aarons
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 3
Joined: Tue Mar 01, 2011 3:36 am

Re: PHP 5.3.3 and Apache 2.2 on Windosw 7

Postby aarons » Tue Mar 01, 2011 5:15 am

i have been facing similar problem.
and my OS is win 7 64bit. my apache2 is working well but i cant install php. could you please give me the download link of php for 64bit win 7 OS?

and please also let me know if you already solved that issue.

ref.
http://www.hauser-wenz.de/s9y/index.php ... ows-7.html
http://www.webdevelopersnotes.com/how-d ... dows-7.php

hope you already tried them to cure, but i failed


Return to “PHP Installation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest