Header problem

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

Post Reply
Oleg Butuzov
Last Samuray
Last Samuray
Posts: 831
Joined: Sun Jun 02, 2002 3:09 am

Post by Oleg Butuzov » Mon Nov 25, 2002 2:32 am

do you remember what i told you last time ?
I told you - "read documentation"...

mjr
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 18
Joined: Fri Sep 27, 2002 6:35 am
Contact:

Re: Header problem

Post by mjr » Tue Nov 26, 2002 9:06 am

cooldownguy86 wrote:Hello, all php pro.
I did this

Code: Select all

<html>
<head>
<title>
</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>
<?php $id=$_GET['id'];
switch ($id)
{case 'home': header("Location: home.php"); break;
case 'story': header("Location: story.php"); break;} ?>
</body>
</html>


and this came out when goto.php?id=story:
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at D:\Inetpub\wwwroot\php\gb\goto.php:9) in D:\Inetpub\wwwroot\php\gb\goto.php on line 12

why?


you cannot output headers (they are really HEADERS!!!!) after you output ANYTHING in output stream (like echoing, putting html code etc).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests