changing from php5.2 to php5.6

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: egami, macek, gesf

Post Reply
richtebbs
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 1
Joined: Wed Mar 07, 2018 9:58 am

Thu Mar 08, 2018 12:14 pm

I have a website that was written a few years back using php5.2, I have now gone over to php5.6 and the website doesn't work now! Does my website need to be completly re-written?
Any advice welcome..
Thanks

User avatar
phpRob
New php-forum User
New php-forum User
Posts: 65
Joined: Mon Feb 26, 2018 7:15 am

Thu Mar 08, 2018 5:05 pm

Are you a programmer? I'm surprised you could not find this answer on your own. See this php.net link:
http://php.net/manual/en/appendices.php
It has links about moving from version to version. No one should trust themselves to know what needs done. You check the final authority in this situation. You see what the changes are, you see what your code does, and then you program as needed to make it compatible with the new version.

chorn
php-forum Fan User
php-forum Fan User
Posts: 505
Joined: Fri Apr 01, 2016 2:18 am

Thu Mar 08, 2018 10:56 pm

doesn't work now
That's a useless statement for anyone that doesn't know what "works" should mean.

Post Reply