Board index   FAQ   Search  
Register  Login
Board index php forum :: php coding PHP coding => General

Unable to get same output using same code

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

Unable to get same output using same code

Postby vishesh » Fri Apr 19, 2013 8:47 pm

I am modifying an existing php file by shifting some of the code block to new position, keeping the blocks intact (the code between ?php and ? tag) but the code is not giving result. Just the php code is displayed as it is. Please suggest feasible solution.
Thanks
vishesh
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 19, 2013 7:25 pm

Re: Unable to get same output using same code

Postby johnj » Fri Apr 19, 2013 8:53 pm

Moving the code a bit around does not guarantee that your code should give the same output, it depends what the code is doing. Please post the code.
johnj
php-forum Super User
php-forum Super User
 
Posts: 1805
Joined: Thu Mar 10, 2011 5:07 pm

Re: Unable to get same output using same code

Postby johnmacd » Fri Jun 14, 2013 12:46 am

It depends upon which code u shifted to other page.Check the code once again and try to shift code in parts so that you can find the error.
johnmacd
New php-forum User
New php-forum User
 
Posts: 19
Joined: Wed Jun 12, 2013 9:30 pm


Return to PHP coding => General

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest

Sponsored by Sitebuilder Web hosting and Traduzioni Italiano Rumeno and antispam for cPanel.