wap & php

Ask about general coding issues or problems here.

Moderators: macek, egami, gesf

User avatar
gesf
Moderator
Moderator
Posts: 1717
Joined: Sun Dec 29, 2002 5:03 am
Location: Portugal / Sweden
Contact:

Postby gesf » Wed Sep 17, 2003 8:20 am

Try replacing the method "get" with "post" on the "go" tag.

If it doesn´t work,
try replace your complete "do" tag with this:

Code: Select all

<anchor title="title">submit
   <go href="index.php" method="post">
   </go>
</anchor>

User avatar
gesf
Moderator
Moderator
Posts: 1717
Joined: Sun Dec 29, 2002 5:03 am
Location: Portugal / Sweden
Contact:

Postby gesf » Thu Sep 18, 2003 10:26 pm

Forget...is not working! :(

User avatar
gesf
Moderator
Moderator
Posts: 1717
Joined: Sun Dec 29, 2002 5:03 am
Location: Portugal / Sweden
Contact:

Postby gesf » Fri Sep 19, 2003 12:47 am

Done!
Here is my code:

Code: Select all

<card title="contact">
 <p>
   <small>
    <fieldset title="">
    contact<br/><br/>
    Name:<br/>
    <input name="name" type="text" value=""/><br/>
    Email:<br/>
    <input name="email" type="text" value=""/><br/>
    Message:<br/>
    <input name="message" type="text" value=""/><br/>
    <anchor>
      submit
      <go method="get" href="contact.php">
      <postfield name="name" value="$name"/>
      <postfield name="email" value="$email"/>
      <postfield name="message" value="$message"/>
      </go>
    </anchor>
      </fieldset>
     <br/>
    </small>
 </p>
</card>


In your Php file, to get the variables correctly use
$HTTP_GET_VARS[""]; and not $_GET[""];


Return to “PHP coding => General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests